Crowdfunding

Beste ouders en andere sympathisanten van Scouts Boechout,

Het kan u haast niet ontgaan zijn dat ook het verkennerkamp van Scouts Boechout in juli aan extreem slechte weersomstandigheden moest geloven. Nog voor de verkenners hun kamp mochten beëindigen, werden ook zij getroffen door enorme regenval. Hierdoor trad de aanliggende rivier in een snel tempo buiten haar oevers en overspoelde het hele terrein waar de verkenners hun tenten hadden opgesteld. Niet alleen verloren de verkenners hierdoor heel wat persoonlijke spullen, ook het materiaal van Scouts Boechout kon tegen de kracht van de rivier niets beginnen. Tenten, tentpalen, sjorbalken, kook- en spelmateriaal…, groot of klein, werden nadien kapot aangetroffen of zijn nergens meer te bespeuren. We voegen enkele foto’s toe om de situatie wat beter te kunnen schetsen.

Omdat wij erop staan onze leden volgende zomer terug fantastische kampen te kunnen doen beleven, zijn wij nu reeds volop bezig met de aankoop van nieuw materiaal. Gezien het enorme bedrag aan geleden schade (grofweg 30.000 euro), zien wij ons genoodzaakt jullie te vragen om ons te hulp te schieten. Wijzelf vinden het heel spijtig jullie te moeten benaderen met de vraag om ons alstublieft te helpen en een, kleine dan wel grote, bijdrage te storten op BE55 4096 5041 4144. Belangrijk hierbij is dat u een melding plaatst met het woord “gift”, het projectnummer (FAG 5-415) en de projectnaam (Aankoop verloren groepsmaterialen). Liefst ook in deze volgorde zodat Scouts en Gidsen Vlaanderen dit snel en efficiënt kan verwerken. U zou niet alleen ons, maar ook het scoutsjaar van uw zoon een grote stap vooruithelpen, waarvoor enorm hard bedankt!

Ten slotte is het zeker niet onbelangrijk mee te delen dat u een sponsoring van minimaal €40 kan indienen bij de belastingen en hier zo 40% van kan terugtrekken. Volle pot voor ons dus, terwijl u nog een deel kan recupereren.

Alvast enorm hard bedankt voor alle steun en sponsoring! Indien u hier nog vragen bij heeft, aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij staan u graag te woord.

Met vriendelijke groeten,

De groepsleiding van Scouts Boechout