bol.com

Beste ouders, sympathisanten,…

De start voor de renovatie van het nieuw lokaal is gegeven. De eerste container is gevuld!
Na jaren van plannen, sparen en vooral dromen is het zo ver. We gaan met onze VZW, leiding, oudleiding en U samen deze droom verwezenlijken.

Helaas is er ook een financiële kant die broodnodig is voor dit project.
Daarom zijn we een partnership aangegaan met Bol.com.

Hoe werkt het?
U zoekt uw product via onderstaande zoekfunctie.
Als u uw product hebt gevonden en er op klikt dan wordt u doorverwezen naar de site van Bol.com.
Uw computer zal een ID bijhouden dat aan Bol.com zegt dat u via scouts Boechout gaat kopen.
U doet gewoon uw aankoop zoals anders zonder meerprijs, maar scouts Boechout krijgt een klein percentage van de aankoopprijs in ruil voor de reclame.

Onder het moto vele kleintjes maken het verschil kijken wij alvast uit naar uw aankopen!

Afrekenen van uw aankoop gebeurt zoals anders via de site van Bol.com. U hoeft nergens in te geven dat de aankoop via scouts Boechout gaat, dit wordt automatisch geregistreerd indien u van uit onze site de aankoop start.
Verzending, retourneren of het volgen van uw aankoop gaan ook zoals ander via de site van Bol.com