Boechouts Blondje

Beste ouders, sympathisanten, Boechoutenaren…

Wij, de Jins van Scouts & Gidsen Boechout, hebben dit jaar een overheerlijk biertje laten brouwen ten voordele van ons buitenlands kamp!

Ons biertje wordt gebrouwen in een kleine brouwerij in Gent. Het is een evenwichtig en kruidig blond biertje van 7,1% dat we in pakketjes van 4 en 6 flesjes verkopen!

Een pakketje van 4 flesjes kost 12,40 euro (inclusief 40 cent leeggoed) en een pakketje van 6 flesjes kost 16,60 euro (inclusief 60 cent leeggoed). Best bewaar je ze rechtopstaand op een koele plaats en schenk je ze in een tulpglas.

Hoe kan u bestellen? Simpel: Vul onderstaand formulier (link) in, schrijf het geld over naar BE45 7360 5427 4089 en laat het biertje gemakkelijk tot bij u thuis leveren, of haal het zelf op.

Like zeker ook onze Facebook- (Boechouts blondje) en Instagrampagina (Boechoutsblondje) om alle updates omtrent leveringen, afhaalmomenten en acties op de voet te volgen!

Alvast een dikke merci!
De Jins van Scouts & Gidsen Boechout