Zondag Scoutsfeesten 2014

Ochtend

De scoutsfeesten zijn dit jaar ook het begin van het volgende scoutsjaar. De Scouts en Gidsen van Boechout pakken dan ook graag uit met de OVERGANG. We nodigen dan ook graag iedereen uit om te komen kijken!

Meteen daarna opent het restaurant in de grote tent of – bij mooi weer – op het midden-plein. Kom mee genieten van dampende soep, smeuïge vol-au-vent of een malse steak. Als dessert zijn er pannenkoeken of een ijsje, en om de laatste gaatjes te vullen, serveren we koffie en gebak.

Familierestaurant

Mocht u het nog niet weten: Onze scouts kunnen ook koken! Dat bewijzen we graag in het gezellige familierestaurant. Om 12u00 opent de restauranttent haar deuren en verwelkomen we jullie graag voor een heerlijke maaltijd. Zelfs de prijzen zijn licht verteerbaar! Als dessert zijn er pannenkoeken, Brusselse wafels of ijsjes. Om af te sluiten serveren we ook een lekker kopje koffie.

Namiddag

Vanaf 14u openen de verschillende ‘dorpen’ hun deuren en kunnen alle jongeren zich stevig uitleven, zoals dat hoort op een namiddag. Het kidzdorp biedt animatie, springkastelen en een schminkstand voor de jongsten aan. Maar geloof niet dat daarmee alles gezegd is, want het Kidzdorp is een plaats vol verrassingen!
Wie het liever iets wilder heeft, kan terecht in het Ruige Dorp, waar een airtrack, een gigantische (natte) schans en beachsoccer op je wachten. De geschiedenis herbeleven kan dan weer in het dorp met volksspelen. Als je niet meer weet wat sollen en krulbollen is, kan je daar je geheugen opfrissen. Voor wie nog niet bekend is met een tentenkamp, staat er uiteraard het modelkamp met zijn typische shelter en tafelvuur. Welpen kunnen er letterlijk proeven van wat er nog komen gaat!
De jongeren van geest, maar niet meer zo jong van lichaam, mogen zich hier natuurlijk ook uitleven of gewoon een pintje of wijntje pakken aan de toog.