jun

Het scoutsjaar is nog lang niet afgelopen!

By scoutsBoechout

Het Scoutsjaar is weer voorbij gevlogen! Maar niet getreurd want eerst is het nog daguitstap en daarna het langverwachte kamp!

De betaalavond voor deze kampen zal dit jaar doorgaan op vrijdag 23 juni van 19u30 tot 21u30 aan de lokalen van de scouts.

Zondag 25 juni gaan wij met heel de scouts en gidsen op jaarlijkse daguitstap van 8u30 tot 18u. Hiervoor spreken we af aan het station van Hove. Dit jaar trekken we na twee jaar opnieuw naar de zee, joepie!

Betaalavond 23 juni 2017

Het scouts- en gidsenjaar begint stilaan op zijn einde te lopen. Tijd om aan de kampen te denken! De kampen zorgen zoals steeds voor een serieuze climax van het scoutsjaar.

Net zoals elk jaar organiseren we weer een betaalavond waar u uw kind kan komen inschrijven voor de kampen. Jullie ontvangen hier ook het kampboekje, komen eindelijk het thema te weten, en kunnen al jullie vragen stellen aan de leiding.

Waar slapen uw zonen/dochters? Hoe gaat het er op kamp aan toe? Wassen uw kinderen zich wel op kamp? Krijgen zij daar wel lekker eten?

De betaalavond zal dit jaar doorgaan op vrijdag 23 juni van 19.30u tot 21.30u aan het scoutslokaal (Van Colenstraat).

Daar zal alle leiding en groepsleiding aanwezig zijn en jullie te woord staan! Na uw inschrijving of tijdens het wachten voorzien we een gezellige toog met frisse drankjes en een springkasteel voor de allerkleinsten.

De kampen op een rijtje:
Elfjes €75 3 – 8 juli
Kapoenen €75 5 – 9 juli
Kabouters €105 2 – 9 juli
Welpen €110 4 – 13 juli
Jonggidsen €120 6 – 15 juli
Jongverkenners €125 18 – 30 juli
Gidsen €135 3 – 15 juli
Verkenners €135 4 – 16 juli
Jins €135 8 – 23 juli

Vormt de kostprijs van het kamp een drempel om te kunnen deelnemen aan het spel van scouting? ‘Scouting op maat’ is dan iets voor jullie. Gelieve een mailtje te sturen naar de groepsleiding indien u hier aanspraak op wenst te maken.

Daguitstap 25 juni 2017

Ook dit jaar trekken we weer met de hele groep een dagje eropuit.

Dit jaar trekken we na twee jaar opnieuw naar de Zee! De daguitstap zal doorgaan op zondag 25 Juni.

We verwachten jullie allemaal in perfect uniform om 8u30 stipt op de parking van het station van Hove.

’s Avonds kunnen jullie ouders je daar weer komen oppikken om 18u. Vanuit Hove vertrekken we allemaal samen met de trein naar het hopelijk zonnige Oostende.

De kostprijs is €10. Dit mag cash betaald worden ofwel op de betaalavond ofwel de ochtend van de daguitstap bij de leiding.

Wat mag je zeker niet vergeten?

• Lunchpakket (er wordt ter plaatse geen eten gekocht!)
  • Voldoende drinken
  • Een koek of stuk fruit
  • Zonnecrème / Petje / Zonnebril / Regenjas
  • Zwembroek/bikini/badpak
  • Handdoek
  • Eventueel strandspeelgoed
  • € 10

We hopen dat jullie er allemaal bij zijn zodat we er een fantastische dag van kunnen maken! Voor verdere vragen kan u terecht bij de groepsleiding!

Zomerse groetjes,

Groepsleiding Scouts & Gidsen